Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятности застигат три от зодиите, останалите пък ще се убедят, че не

Източник lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията. 
 

Близнаци

Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив - той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.
 

Рак

Днес ще почувствате остра нужда да споделите с някого всичко, което се е натрупало в мислите и душата Ви. В такава обстановка има единствено веднъж. Обърнете се към най-верния си другар и му кажете, че Ви е нужно повече време, с цел да се изговорите. И сами знаете, че когато приятелите чуят Вашия глас, няма да е нужно да ги молите, с цел да Ви отделят време. И внимание.
 

Лъв

През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя обичан човек. Много е евентуално да се окаже, че тъкмо Вие сте индивида, който може да ги реши. Приятелите са доста скъпи за него хора и в случай че застанете покрай тях, той ще Ви цени и повече, и по-силно.
 

Дева

През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.
 

Везни

Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.
 

Скорпион

Колкото по-малко разказвате на Вашия обичан човек за своя живот, премеждия и прекарвания, толкоз по- далечни хора ще се оказвате. Ако това се оказва последна Ваша цел, приемете поздравления, Вие сте на верния път. Ако ли не, би било добре да не се прикривате и да не си премълчавате за някои неща.
 

Стрелец

През днешния ден доста ще Ви се желае да се превърнете в същински магьосник и да започнете да вършиме за своя обичан човек най-различни чудеса. Само че за това просто би трябвало да знаете, че чудесата ще се възприемат напълно съответно - с топлина и признателност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.
 

Козирог

За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжениети на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашми работи, или просто за мързелуване.
 

Водолей

Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или другояче всеки от нас е изпитвал възприятието, че се познава с някого цялостен живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към сходни неща и по тази причина в случай че пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори прочут, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.
 

Риби

Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР